Blog

BYŤ SENIOROM SA V COOP JEDNOTE GALANTA OPLATÍ

BYŤ SENIOROM SA V COOP JEDNOTE GALANTA OPLATÍ

Aj keď sa zdá, že rok 2021 začal iba teraz, jeho koniec sa už nezadržateľne blíži. Spolu s ním prichádza aj koncoročný zhon plný darčekov, vypekania a varenia, ktorý býva náročný aj pre peňaženku. Práve preto sme sa opäť rozhodli rozdať 1500 € tým, ktorí si to za celoživotné staranie sa o nás zaslúžia najviac.

Pokiaľ máte počas konania súťaže 60 rokov a nakúpite za 10 € máme pre Vás dobrú správu. Iba v našich predajniach v rámci piatich okolitých okresov vyhrá až 15 z Vás 100 € poukážku na nákup u nás. Je preto dosť veľká šanca, že to budete práve VY, alebo vaši susedia.

Aby ste si vedeli predstaviť ako blízko k výhre ste, prikladáme aj výhernú listinu z minulého roka 2020.

 

 

Termín súťaže: od 14.10.2021 do 10.11.2021

Pravidlá súťaže: Súťaže sa môžu zúčastniť všetci zákazníci predajní COOP Jednota Galanta, ktorí v termíne súťaže realizujú nákup nad 10€ a na svoj pokladničný bloček napíšu svoje meno, priezvisko, svoj vek, telefónne číslo a obec z ktorej pochádza. Ten následne vhodia do označenej urny na predajni. Súťaž je určená len pre seniorov, ktorý v deň začiatku súťaže (14.10.2021) dosiahnu vek 60 a viac rokov. POZOR! Mladší zákazníci ako 60 rokov nemôžu napísať na svoj pokladničný blok meno príbuzného nad 60 rokov.

 

Štatút súťaže:  


Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.