Blog

Detské sny sa plnia v COOP Jednota Galanta. Opäť!

Vianoce sú sviatkom, ktorý zhmotňuje sny a dáva príležitosť obdarovať vašich blízkych. My obdarovávame 15 detí už štvrtý rok a „Snívajte s COOP Jednota“ súťaž určená pre všetkých, ktorí do Vianoc  nedovŕšili 18 rokov začína už 11.11.2021 !

Stačí aby ste nakúpili do 15.12.2021 za aspoň 10 €, každé dieťa sa môže do súťaže zapojiť tak, že na pokladničný bloček napíše čitateľne názov darčeka, aký si želá pod vianočný stromček a kontaktné údaje v tvare: Meno a priezvisko, vek, obec (kde býva) a tel. číslo svojho rodiča, ktorý musí bloček podpísať.

Maximálna hodnota darčeka, o ktorý môžu vaši najmenší, ale aj väčší žiadať Jednotárskeho Ježiška je 200 €, čo ale vôbec nie je málo  😊. Po minulé roky to boli najmä tablety, bicykle, lego či bábiky, no medzi bločkami vždy nájdeme často aj mnoho skromnejších a často aj nezištných prianí.

Pravidlá súťaže

  • pri každom nákupe nad 10 eur sa môže každé dieťa zapojiť do súťaže tak, že na pokladničný bloček napíše čitateľne názov darčeka, aký si želá pod vianočný stromček a kontaktné údaje v tvare: Meno a priezvisko, vek, obec (kde býva) a tel. číslo svojho rodiča, ktorý musí bloček podpísať.
  • Hodnota darčeku môže byť maximálne v sume do 200 eur s DPH a celkovo bude vyžrebovaných až 15 výhercov.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť všetky deti, ktoré do 24.12.2020 nedosiahli vek 18 rokov.
  • Pre zaradenie dieťaťa do žrebovania je potrebný podpis rodiča na pokladničnom bločku, ktorý tým dáva súhlas, že sa jeho dieťa môže žrebovania zúčastniť.

Termín súťaže: 11.11.2021-15.12.2021

Štatút súťaže


Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.