Blog

Druhá šanca

Druhá šanca  je pojem, ktorý použil už asi každý z nás. Ľudská povaha nám káže odpúšťať, zľutovať sa, pomáhať. Práve pomoc je to čo robí COOP Jednota Slovensko každý rok prostredníctvom programu podpory lokálnych komunít, no a „Druhá šanca“ je presne to čo sme spravili tento rok MY COOP Jednota Galanta.

Každý rok v máji nám trhá srdce. Vybrať jednu obec s troma projektami v ktorej sa bude hlasovať o získanie grantu 6000 € je neskutočne náročné. Kreativita a ochota obcí, škôl či občianskych združení je bezodná a už pár rokov sme sa pohrávali s myšlienkou pomôcť ešte nejak inak. Tento rok sa z myšlienky stala realita a odhodlali sme sa pre Vás pripraviť online hlasovanie, v ktorom rozhodnete priamo VY, o tom kto získa ďalší grant 6000 € od COOP JEDNOTY GALANTA.

Na stránke www.2sanca.sk nájdete desať projektov vrátane dvoch neúspešných Šaľských z Celoslovenského kola. Ďalej dva projekty z Galanty a po jednom projekte budú mať obce Žihárec, Čierna Voda, Šintava, Senec, Šalgočka a Pusté Úľany. Svoj hlas môžete odovzdať každých 24 hodín jeden krát, takže si nastavte budíky a pravidelne podporujte svoj favorizovaný projekt! Ukončenie hlasovania bude 16.7.2021 23:59.  Následne do 5 dní vyhlásime oficiálne víťazný projekt, ktorý získa 6000 € na svoju realizáciu.

Pevne veríme, že to nie je posledný krát čo organizujeme takéto hlasovanie a najmä, že projekt, ktorý VY vyberiete sa zrealizuje a bude prospešný pre NAŠU komunitu.

www.2sanca.sk


Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.