Blog

Najlepšie šaláty a treska sú späť.

Najlepšie šaláty a treska sú späť.

Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré a presne tejto myšlienky sme sa chopili aj my v COOP Jednota Galanta. Koronakrízu sme využili na kompletnú renováciu Vášho milovaného bufetu, ktorý síce nemá oficiálne meno, ale má tie najlepšie šaláty a lahôdky v meste.

Výborný a chutný sortiment zostal, ale spôsob nakupovania a celý interiér sa zmenil. Obsluha bude rýchlejšia keďže pribudla možnosť samoobsluhy pri trvanlivých potravinách. Navyše už nebudete musieť vystávať v rade pri pokladni vďaka novej samoobslužnej pokladni, ktorá pribudne v najbližších týždňoch po otvorení. Takto si budete môcť vychutnať raňajky či obed v oveľa kľudnejšom a vďaka krásnemu interiéru aj príjemnejšom prostredí. V letných mesiacoch zákazníkov určite poteší aj možnosť dať si fajnovú domácu limonádu podľa tajného receptu Bufetárky Janky. V upršaných a studených dňoch si zas budete môcť pochutiť na čaji s čerstvej mäty pestovanej priamo na prevádzke.

Pevne veríme, že Vám tieto zmeny troška zlepšia štart dňa a že vám bude treska a šaláty chutiť na kilá aj po znovuotvorení.

Tak prajeme dobrú chuť a čakáme Vás už 8. júna 2020 v budove COOP Jednota Galanta.

 

 

 


Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.