Blog

POĎTE OPÄŤ SNÍVAŤ S COOP JEDNOTOU!

„Čo si želáš pod stromček, napíš nám na bloček“. S týmto sloganom, ktorý predznamenáva blížiace sa sviatky pokoja a mieru sme začali v roku 2017. Za tých pár rokov, sme k tomu pokoju a mieru pridali aj radosť vyše 40 deťom a síce rok 2020 za veľa nestál, o šancu skrášliť si Vianoce vďaka COOP Jednota Galanta neprídete!

Počas losovania natrafíme každý rok na nádherné želania, pri ktorých je až neuveriteľné ako vedia zahriať pri srdci napriek tomu, že sú napísané na malom kúsku papiera. Žiaľ splniť vieme iba tie materiálneho charakteru, no napriek tomu veríme, že dokážu zmeniť a skrášliť život mnohým rodinám s deťmi, z ktorých napríklad vďaka novému bicyklu či lyžiam vyrastie ďalší Peter Sagan, alebo Petra Vlhová. A aj keby nie, tak len ukázať, že na svete je v tejto ťažkej dobe plnej nenávisti aj dobro a snaha pomáhať.

V tomto 4. ročníku súťaže Snívajte s COOP Jednotou Galanta potešíme 15 detí, ktoré si môžu vybrať darček v hodnote cca 200 €. Pri začiatkoch sme boli na sume 300 € pre 10 detí, no prišli sme k záveru, že toto je ten moment, keď  je menej viac. Výhry navyše netreba zdaňovať a tak stačí darček len bez starostí šupnúť pod stromček a užívať si krásne sviatky!

Pravidlá súťaže:

  1. Pri každom nákupe nad 10 € v sieti COOP Jednota Galanta sa do súťaže môže zapojiť dieťa do 18 rokov so súhlasom rodiča
  2. Dieťa, alebo rodič vyplní bloček (meno, priezvisko, adresu, vek dieťaťa a darček, ktorý si želá) a rodič bloček podpíše
  3. Hodnota darčeka môže byť maximálne 200 € s DPH
  4. Súťaž trvá od 19.11.2020 do 13.12. 2020
  5. Do 23.12.2020 bude vyžrebovaných 15 výhercov, ktorým bude darček odovzdaný

Štatút súťaže

Dodatok k štatútu súťaže


Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.