Blog

SUPERMARKET v Kráľovej n/Váhom

Moderná prevádzka COOP Jednota SUPERMARKET v Kráľovej n/Váhom
 
Spolu so začiatkom nového školského roku sa otvorili aj dvere nového SUPERMARKETU v Kráľovej n/Váhom. Po mesiacoch plánov a vybavovania,
 
Nový Supermarket o rozlohe 445 m2 ponúkne zákazníkom nie len široký sortiment potravín, drogistického a priemyselného tovaru, ale aj moderné nadčasové vybavenie. Led osvetlenie zákazníkom posvieti do košíkov, nabíjacia stanica pre elektromobily im pomôže zlepšiť stav životného prostredia, eko technológie chladenia a mrazenia zabezpečia čerstvosť potravín bez negatívnych vplyvov na okolie.
 
Okrem moderných technológií a priestranného parkovania prevádzka ponúka sortiment čerstvých tovarov predovšetkým od slovenských a lokálnych dodávateľov. Z pomedzi všetkých spomenieme Mäsové výrobky z Tešedíkova od výrobcu K&T a Petra Moťovského z Topoľnice, Lahôdky od Moniky Hadnaďovej zo Šale a taktiež zo Šale sú v ponuke zákusky od Imricha Tanku. Predajňa je zásobená čerstvým pečivom od viacerých lokálnych dodávateľov ako sú Velapek Váhovce, Toriška Šaľa, pekáreň Oremus Nové Zámky a mnoho ďalších. Predajňa tiež dopeká čerstvé pečivo, ktorého vôňu cíti zákazník hneď ako vstúpi do predajne.
 
Lokálnym dodávateľom sa však môžu stať aj zákazníci prevádzky. Aj táto predajňa ako aj ostatné ponúkajú možnosť výkupu ovocia a zeleniny. Pokiaľ Vám teda ostane kvalitná úroda, ktorú už nevládzete zjesť, neváhajte a zastavte sa na predajni. Vedenie sa s vami na výkupe určite dohodne.
 
Spoločnosť COOP Jednota Galanta, spotrebné družstvo každý rok modernizuje svoje prevádzky ku spokojnosti svojich zákazníkov naprieč Šalianskym, Galantským a Seneckým okresom. Po Čiernej Vode a už spomínanej Královej nad Váhom sa rozbieha projekt kompletnej rekonštrukcii predajne Olympia v Šali, ktorá sa stane prvou Tempo predajňou a veríme, že bude pýchou šalianskeho a galantského okresu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nový Supermarket otvorili Ing. Július Belovič predseda predstavenstva COOP Jednota Galanta a starosta obce Kráľová nad Váhom RNDr. Ferenc Bergendi.

Späť na zoznam blogov
Používaním týchto stránok súhlasíte s využívaním cookies. Viac informácií nájdete TU.